za hitne sluČajeve pozovite
065/ 981-786

More Website Templates @ TemplateMonster.com. July 23, 2012!
More Website Templates @ TemplateMonster.com. July 23, 2012!

Usluge:

PREVENTIVA

Savremen pristup u veterini podrazumjeva redovne mjere preventive kao prvu odbranu od teških zaraznih bolesti. Ove bolesti karakteriše teško stanje i neizvjestan tok liječenja, a za preventivu dovoljna je samo redovna vakcinacija.

RADIOLOGIJA

Savremenu veterinarsku medicinu danas je nemoguće zamisliti bez kvalitetne rendgenske dijagnostike. Ona nam svakodnevno omogućava postavljanje kliničke dijagnoze za gotovo sva oboljenja različitih organskih sistema naših pacijenata.

STOMATLOGIJA

Zubi predstavljaju veoma važan organ u životu svake jedinke koji su izloženi brojnim nepovoljnim mehaničkim i hemijskim uticajima sredine.Zato se treba truditi da što duže ostanu zdravi kako bi životinja mogla da se normalno hrani i u poznijim godinama.

ULTRAZVUČNA DIJAGNOSTIKA

Ultrazvučna dijagnostika je medicinska tehnika koja se koristi za vizualizaciju unutrašnjih organa, mišića i tkiva, mjerenje njihove veličine, kao i praćenje njihove strukture i patoloških procesa u realnom vremenu.

HIRURGIJA

Hirurgija je posebna disciplina veterinarske medicine i grana kliničke medicine koja se bavi liječenjem bolesti koje se moraju liječiti rukom hirurga uz primjenu instrumenata. Postoje određena oboljenja pasa i mačaka kada je izlječenje uspješno jedino uz pomoć hirurgije.

APOTEKA

Kod nas možete naći veliki izbor lijekova i preparata za pse, mačke, glodare kao i za ukrasne ptice i golubove. Takođe se možete informisati o zdravlju ljubimaca i dobiti neophodne savjete od veterinara.