za hitne sluČajeve pozovite
065/ 981-786

More Website Templates @ TemplateMonster.com. July 23, 2012!
More Website Templates @ TemplateMonster.com. July 23, 2012!

Najbolja njega za vaše mališane:

 

Starter paket dizajniran za vaše štenace i mačiće.

U Vet Centru Banja Luka osmislili smo specijalno dizajniran paket za vaše najmlađe kućne ljubimce. Zdravlje vaših mališana je glavni prioritet u početku njihovih života zato na to treba obratiti najviše pažnje. Želimo osigurati da vaš novi član porodice budu zdravi i sigurani. Naši novi planovi za najbolju njegu štenaca i mačića su dizajnirani kako bi se vi i vaši mališani osjećali sigurno i sretno.

Vaši novi štenac ili mačić je vrlo osjetljiv na bolesti u prvih nekoliko sedmica i mjeseci, i treba pravilno osmišljen program vakcinisanja i pregleda kako bi njegov život bio bezbrižan.

Na Vet Centru Banja Luka smatramo da imamo privilegiju da budemo sastavni dio života vašeg novog mališana u ovom interesantnom razdoblju njegovog života i zato smo odlučili da ovoj oblasti posvetimo posebnu pažnju. Naš tim će podijeliti s vama posebne savjete, informacije za pomoć o njezi i hranjenju vašeg novog ljubimca.

Kada postanete dio ovog programa pored toga što ćete omogućiti vašem mališanu 100% njegu, ostvarujete i značajnu uštedu.